Verzekeringen particulier

Zorgverzekering

Lekker leven zonder zorgen
Meer gemak en overzicht
Persoonlijk en betrokken

Zorgverzekering afsluiten

Van Dreumel Financieel Advies is een onafhankelijk kantoor voor verzekeringen en hypotheken dat zich ook specialiseert in het vergelijken en afsluiten van zorgverzekeringen. Met een breed scala aan financiële diensten ondersteunen wij particulieren op een prettige manier. Zaken als verzekeringen is voor bijna niemand dagelijkse kost, behalve voor onze adviseurs. Wij helpen klanten bij het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering die perfect aansluit bij je persoonlijke situatie. Zo weet je zeker dat je voldoende dekking hebt en nooit te veel betaalt aan premie.

Particuliere verzekeringen

Jezelf verzekeren tegen ziektekosten is verplicht als je in Nederland woont of werkt. Je sluit dan minimaal een basisverzekering af waarmee je verzekerd bent voor zorg uit het basispakket. Dat gaat dan om bijvoorbeeld kosten die vergoed worden van een huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek. Wat er in het basispakket van de zorgverzekering zit wordt door de overheid bepaald. Samen met onze adviseur kun je bekijken welke zorgverzekering bij je past en of het verstandig is om een aanvullende verzekering af te sluiten. Vragen over jouw zorgverzekering kun je bij ons neerleggen. Uitleg over lopende verzekeringen of overstappen met je zorgverzekering is waarmee je graag helpen. Juist omdat we een persoonlijke aanpak hebben en echt alleen het allerbeste advies willen geven, staat ons kantoor heel goed aangeschreven in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven.

Zorgverzekering vergelijken

Jouw zorgverzekering vergelijken of informatie inwinnen over zorgverzekeringen afsluiten kan eenvoudig online via onze website. Persoonlijk advies kun je ook altijd krijgen van onze adviseurs aan tafel bij Van Dreumel. Op een vestiging van jouw keuze staan wij je heel graag te woord. Elke locatie heeft een eigen assistent die tevens jou eerste contactpersoon is. Voor een inhoudelijk gesprek over verzekeringen, hypotheken of specifiek jouw zorgverzekering kun je een afspraak maken. Eén van onze adviseurs maakt graag tijd voor je.

Ons aanbod

Voorkom financiële risico’s en schakel Van Dreumel Financieel Advies in voor jouw particuliere verzekeringen.

verzekeringen

Alles-in-1 Pakket polis

Bundel jouw verzekeringen voor meer gemak en overzicht. Een slimme polis voor nog meer zekerheid.

online vergelijken

Soorten verzekeringen

Samen bekijken we verschillende soorten verzekeringen die passen bij jouw situatie op dit moment.

zakelijke verzekering

Zakelijke verzekeringen

Goed verzekerd zijn als MKB ondernemer is een must. Vraag ons naar scherpe tarieven voor bedrijven.

afspraak maken

Vrijblijvend afspraak maken

Bij ons aan tafel maken we jouw situatie inzichtelijk en vergelijken we prijzen en polissen. Maak een afspraak.

online contact

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Van Dreumel Financieel Advies. Je kunt bij ons terecht voor een afspraak in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Bodegraven. Onze adviseurs helpen je graag verder met al je verzekeringen, zakelijk of privé.

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »