Van Dreumel Financieel advies

Over ons

Een hypotheek aanvragen of lening afsluiten, jezelf of je bedrijfsactiviteiten verzekeren, het zijn over het algemeen geen zaken die jij dagelijks regelt. Wij wel, en daarom zijn onze adviseurs op de hoogte van de best passende oplossingen voor jou privé of je bedrijf. Je kunt vrijblijvend met ons praten over jouw situatie en wij bieden je verschillende opties voor verzekeringen en hypotheken.

Iedereen verdient een eerlijk financieel advies

Al je financiële zaken onder één dak

Gezinsuitbreiding of het kopen van een huis, een lange reis maken tijdens een sabbatical of voor jezelf beginnen. Allemaal zaken die meespelen voor jouw financiën en dus gevolgen kunnen hebben voor jouw hypotheek en lopende verzekeringen. Het mooie van ons kantoor is, je kunt alles bij ons onderbrengen. Zoals een klant van ons ooit zei: “Goed verzekerd zijn is fijn. Alles onder één dak is ideaal.” Het klinkt misschien eenvoudig, maar zo is het ook.

Overstappen naar Van Dreumel verzekeringen en hypotheken

Weet jij hoe jij verzekerd bent? Of wil je weten wat je kunt besparen op je lopende verzekering? Ga je een huis kopen, wil je een hypotheek aanvragen en zoek je een betrouwbare hypotheekadviseur? Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies op één van onze kantoorlocaties. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar hebben ook kantoren in Boskoop en Bodegraven.

Overstappen met je verzekeringen of een hypotheek afsluiten lijkt misschien gedoe, maar wij kunnen je geruststellen. Jij hebt er geen omkijken naar, want wij regelen alles voor je. Snel en goed, daar kun jij op rekenen.

Team Van Dreumel Financieel Advies
Roy • Financieel adviseur gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken
Team Van Dreumel Financieel Advies
Denise • Commercieel assistent en aanspreekpunt voor jouw vragen en afspraken
Team Van Dreumel Financieel Advies
Sebastiaan • Financieel adviseur gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken
Vacature • Hypotheekadviseur

Betrouwbaar advies bij hypotheek en verzekering

Wil je een huis gaan kopen, dan komt er best veel op je af. Veel nieuwe informatie, termen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt en volop keuzes als het gaat om een hypotheek. We kunnen je geruststellen, je bent niet de enige die hier ietwat onzeker van wordt. Daarom geven wij vanuit Van Dreumel Financieel Advies informatie duidelijke taal en we nemen ook echt de tijd voor je. Vanaf het moment dat jij overweegt een huis te gaan kopen kun je bij ons terecht voor een eerste gesprek. Dat geeft rust, duidelijkheid en is altijd vrijblijvend.

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies

Jezelf oriënteren op het woningaanbod, je wensen en je plannen, daar begint het mee. Zoek je een bestaande woning of ga je voor een nieuwbouwproject? Wat is je budget en wat zijn jouw mogelijkheden? Koop je alleen of samen en waar moet je rekening mee houden? Elke situatie is anders, daarom is ook elke hypotheek anders. Van Dreumel Financieel Advies is er voor iedereen die de best passende financiering wil voor een koophuis. Groot voordeel is, we zijn laagdrempelig, leggen alle informatie goed aan je uit en heb je vragen dan kun je die altijd stellen. Wij scheppen duidelijkheid als het gaat om jouw hypotheek en zorgen dat je nooit te veel betaalt.

particuliere verzekeringen
verzekeringen

Verzekeringen zakelijk en particulier

Voor elke privésituatie of zakelijke omgeving kunnen wij een verzekering voor je verzorgen. Er zijn verschillende soorten verzekeringen voor bijvoorbeeld de inboedel, rechtsbijstand, ongevallen en aansprakelijkheid. Maar ook een uitvaartverzekering, woon- of doorlopende reisverzekering kun je bij ons afsluiten.

Voor privésituaties adviseren wij in de meeste gevallen een Alles in 1 pakket waarin verschillende verzekeringen gebundeld zijn. Meerdere verzekeringen combineren in het Alles-in-1-pakket geeft overzicht. Je betaalt een vast bedrag per jaar en hebt verder geen omkijken naar jouw verzekeringen. En je weet, je betaalt nooit onnodig veel en profiteert ook nog eens van een interessante korting als je meerdere verzekeringen combineert. Laat onze adviseurs je daar alles over vertellen.

Vraag vrijblijvend informatie aan over particuliere of zakelijke verzekeringen. Heb je al een autoverzekering, gebouwenverzekering of een pensioenverzekering, dan houden we al je lopende polissen en voorwaarden tegen het licht. Met meer dan 15 jaar ervaring adviseren wij je bij het afsluiten van de best passende verzekering voor jouw situatie.

Hypotheek aanvragen

Wil jij een hypotheek aanvragen of ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Van Dreumel Financieel Advies. Bij ons krijg je altijd een eerlijk en onafhankelijk advies. Objectief, zonder voorkeuren en wij gaan uit van jouw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Onafhankelijk betekent dat we alle actuele geldverstrekkers voor je vergelijken. Op die manier kunnen we de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt aanbieden. Je kunt een afspraak maken voor een hypotheekgesprek op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Bodegraven. Van Dreumel Financieel Advies werkt samen met De Hypotheekshop.

hypotheek en hypotheekrente

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »