Van Dreumel Financieel advies

Hypotheek

Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt en wil je weten wat je kunt lenen om een huis te kopen? Eén afspraak met Van Dreumel Financieel Advies en je weet waar je aan toe bent. Wij geven je niet alleen hypotheekadvies, maar begeleiden je bij het afsluiten van een hypotheek die perfect aansluit bij jouw situatie.

Antwoord op al jouw vragen
Betrouwbaar en betrokken
Kiezen uit de beste rentetarieven

Hypotheek afsluiten of oversluiten

Ben jij een zoektocht naar een eigen woning gestart of wil je een hypotheek oversluiten? Laat ons je helpen, 100% betrouwbaar en onafhankelijk. Onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies, gericht op de toekomst en met zo min mogelijk risico’s. Zo bieden wij alles onder één dak, verzekeringen en hypotheken. Dat geeft naast rust en overzicht ook nog eens financiële voordelen. Wat dat allemaal inhoudt vertellen we je graag bij ons aan tafel.

Een hypotheek afsluiten. Hoe werkt het?

Stap voor stap, de beste hypotheek voor jou. Laat ons je adviseren.

contact

Hypotheek aanvragen

Allereerst maak je een afspraak en brengen we samen jouw financiën in kaart. Op basis van jouw wensen kunnen wij voor jou een hypotheek aanvragen.

hypotheek en hypotheekrente

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij geven je verschillende opties voor hypotheekverstrekkers. Dat doen we altijd onafhankelijk en vergelijken de beste aanbiedingen en rentetarieven.

particuliere verzekeringen

Hypotheek afsluiten

Komen wij er samen uit, dan kunnen wij voor jou een hypotheek afsluiten. Best een spannende tijd en daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk.

verzekeringen

Onbezorgd wonen en leven

Voor je het weet is het zover en kun jij onbezorgd wonen en leven met een goede hypotheek. Aanvullend bieden we ook voordelige verzekeringen.

online contact

Afspraak maken

Online of op één van onze locaties in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Bodegraven staan wij jou persoonlijk te woord. Voordeel van Van Dreumel Financieel Advies is dat we heel persoonlijk werken, met een klein team van specialisten. Bij ons ben je geen nummer en kun je met een gerust hart jouw vragen voorleggen over hypotheken en verzekeringen. Ook als wij jou nog niet kennen, laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.

Hypotheken en verzekeringen breng je bij ons eenvoudig onder en jij hebt één vast contactpersoon. Wij zoeken altijd de best passende oplossing voor het verzekeren van jouw privézaken of het afsluiten van een hypotheek. Daar vertellen wij je graag over als je contact met ons opneemt.

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »