Van Dreumel Financieel advies

De Hypotheekshop Bodegraven

particuliere verzekeringen

Heb jij een hypotheek in Bodegraven nodig?

Sinds de zomer van 2022 kun je terecht bij De Hypotheekshop Bodegraven, naast onze vertrouwde vestigingen in Alphen aan den Rijn en Boskoop. Ook bieden we je vanuit Bodegraven de beste service voor al je verzekeringen, particulier en zakelijk. Een hypotheek aanvragen kun je namelijk heel goed combineren met een Alles-in-1 Pakket voor je particuliere verzekeringen. Voordeel van ons kantoor is onze persoonlijke aanpak, we zijn echt betrokken bij jouw situatie en adviseren je van begin tot eind. Bij ons aan tafel voel jij je welkom en kun je al je vragen stellen over hypotheken en verzekeringen. Maak gerust eens een afspraak om te bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn, wat er voordeliger kan en hoe je meer overzicht krijgt in je financiële zaken. We helpen je graag verder met vrijblijvend hypotheekadvies in Bodegraven.

Van Dreumel Financieel Advies en De Hypotheekshop Bodegraven werken nauw samen. Beide bedrijven zijn op één locatie gevestigd, werken met één team en zodoende heb jij altijd één vast aanspreekpunt. Zo maken wij het jou een stuk makkelijker. Alle kennis en ervaring hebben wij in huis hebben op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Slimme oplossing: alles onder één dak

Ben jij je aan het oriënteren op de huizenmarkt? Of wil jij bespreken welke verzekeringen je hebt lopen en misschien wel te veel betaalt? Wat jouw vraag ook is, we kunnen jouw hypotheek of verzekeringspakket bespreken. Het kan slim zijn om alles onder één dak samen te brengen bij Van Dreumel Financieel Advies via onze vestiging in Bodegraven. Dat geeft rust en overzicht, want je hebt één vast aanspreekpunt voor al je financiële zaken en kunt profiteren van korting met de Alles-in-1 Pakketpolis.

Ons kantoor is gevestigd in de Marktstraat 6, in Bodegraven (2411 BE). Naast Bodegraven kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek voor verzekeringen en hypotheken in Alphen aan den Rijn en Boskoop.

Hypotheek in Bodegraven aanvragen. Wat zijn jouw wensen?

Gebundelde krachten van De Hypotheekshop Bodegraven en Van Dreumel Financieel Advies komen samen in goede verzekeringen en hypotheken. Wij werken in de regio Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop met team van vakkundige specialisten in hun vakgebied. Kleinschalig en persoonlijk betrokken geven wij jou advies en helpen je met het afsluiten van een hypotheek. We geven onafhankelijk hypotheekadvies, particulier en overigens ook zakelijk. Net als verzekeringen die we ook kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen, nu en in de toekomst.

Een hypotheek afsluiten in Bodegraven doe je met een goed gevoel bij ons kantoor. Gaan we samen aan de slag, dan kun jij erop vertrouwen dat wij het zo goed mogelijk voor je regelen. Nadat we alle hypotheekverstrekkers hebben vergeleken kunnen wij jou het beste voorstel doen voor een passende hypotheek met scherpe rente.

Waarom mensen kiezen mensen voor De Hypotheekshop Bodegraven

  • Altijd bereikbaar en dicht in de buurt
  • Volledig onafhankelijk en objectief advies
  • Persoonlijk en betrokken bij onze klanten
  • Advies toegepast op jouw situatie en wensen
  • Ruimste keuze in geldverstrekkers
  • Een scherpe prijs en laagdrempelige aanpak

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »