verzekering zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Verzekeringen zakelijk

Verzekeringen voor bedrijven

Heb je een bedrijf of eenmanszaak? Dan wil je dat jouw bedrijfsactiviteiten, middelen en inventaris goed verzekerd zijn. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met jou of je bedrijf, is het heel prettig om met één telefoontje alles te kunnen regelen. Over het algemeen houden MKB ondernemers van een specialistische aanpak, betrokken en vertrouwd. Dat vertrouwen bieden wij vanuit Van Dreumel Financieel Advies en aan onze expertise hoef jij geen enkel moment te twijfelen. Verzekeringen voor zakelijke klanten regelen wij goed en snel. Je houdt perfect het overzicht met onze pakketten voor zakelijke verzekeringen.

Beperk je risico’s als ondernemer

Ondernemen zonder risico’s is geen ondernemen. Maar je goed verzekeren tegen onvoorziene situaties geeft rust. Zakelijke verzekeringen slim afsluiten, daar helpen onze adviseurs jou bij. Op die manier kun je heel wat risico’s beperken en lekker ondernemen. Bedrijven, ZZP-ers en starters helpen wij aan een overzichtelijke bedrijfsverzekering, eventueel gecombineerd in een pakket met verzekeringen voor bedrijven. Scherpe tarieven, optimale dekking en direct contact met één van onze medewerkers als je ons nodig hebt.

Verzekeren, lenen of zakelijk een hypotheek afsluiten

Weten wat Van Dreumel Financieel Advies allemaal doet voor ondernemers op het gebied van verzekeren, lenen of het afsluiten van een zakelijke hypotheek? Neem vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken.

Maatwerk verzekeringen voor bedrijven

Als MKB ondernemer kun je bij ons al je verzekeringen afsluiten. Wij bieden maatwerk voor bedrijven, vergelijken alle opties en geven altijd persoonlijk advies.

Onafhankelijk en eerlijk advies

Onafhankelijk betekent dat we niet verbonden zijn aan welke aanbieders dan ook. Zo kunnen we zo eerlijk mogelijk de best passende verzekering voor je regelen.

Profiteer van alles onder één dak

Naast onze ervaring zijn wij een betrokken en betrouwbare partij. Zakelijk een verzekering, hypotheek of lening afsluiten doe je bij ons onder één dak.

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »