verzekering zakelijk

Verzekeringen 

Gelukkig heb je er niet dagelijks mee te maken, maar dat het leven bestaat uit risico’s weten we allemaal. Alleen, hoe dek je die risico’s af zodat je je er geen zorgen over hoeft te maken? Lekker leven zonder zorgen, dat is wat wij bij Van Dreumel Financieel Advies het allerbelangrijkst vinden. Voor onszelf én voor jou! Wij vertellen je in het kort hoe wij particulieren en ook bedrijven helpen met het afsluiten van het beste pakket aan verzekeringen.

Lekker leven zonder zorgen
Meer gemak en overzicht
Persoonlijk en betrokken

Eén telefoontje is genoeg

Wanneer je goed verzekerd bent en er gebeurt iets, dan is één telefoontje naar ons kantoor genoeg. Voor onze klanten is dat een hele geruststelling. Zeker als je weet dat je bij een ongelukje of sterfgeval wel andere dingen aan je hoofd hebt. Kunnen vertrouwen op één partij voor al je verzekeringen is dan ontzettend waardevol. En precies dat kan Van Dreumel jou bieden.

Nooit te veel betalen

Wat je situatie ook is, woon je alleen of heb je een gezin, net een huis gekocht of huur je een woning. Bij al dat soort situaties hoort een verzekeringspakket op maat. Natuurlijk zijn bepaalde verzekeringen standaard, maar pas op dat je soms met een pakket misschien wel dubbelverzekerd bent en automatisch te veel betaalt. Dat zoeken wij vooraf allemaal voor je uit.

Welke verzekeringen

Uit een eerste gesprek bij ons aan tafel bepalen we samen welke verzekeringen jij nodig hebt. Je kunt kiezen voor een goede basis en uitbreiden met extra verzekeringen. De risico’s lopen we met je door en ook bekijken we wat de meerwaarde is van een totaalpakket. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk kun je jouw situatie vergelijken.

Ons aanbod

Samen met onze adviseur bespreek je jouw wensen, ook gezien de toekomst.

verzekeringen

Alles-in-1 Pakket polis

Bundel jouw verzekeringen voor meer gemak en overzicht. Een slimme polis voor nog meer zekerheid.

online vergelijken

Soorten verzekeringen

Samen bekijken we verschillende soorten verzekeringen die passen bij jouw situatie op dit moment.

zakelijke verzekering

Zakelijke verzekeringen

Goed verzekerd zijn als MKB ondernemer is een must. Vraag ons naar scherpe tarieven voor bedrijven.

afspraak maken

Vrijblijvend afspraak maken

Bij ons aan tafel maken we jouw situatie inzichtelijk en vergelijken we prijzen en polissen. Maak een afspraak.

online contact

Overstappen naar Van Dreumel verzekeringen is heel eenvoudig

Weet jij hoe jij verzekerd bent? Of wil je weten wat je kunt besparen op je lopende verzekering? Ga je een huis kopen en zoek je een hypotheekadviseur? Maak een afspraak met Van Dreumel op één van onze kantoorlocaties. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar hebben ook kantoren in Boskoop en Bodegraven.

Overstappen met je verzekeringen of een hypotheek afsluiten lijkt misschien gedoe, maar wij kunnen je geruststellen. Jij hebt er geen omkijken naar, want wij regelen alles voor je. Snel en goed, daar kun jij op rekenen.

100% eerlijk advies over verzekeringen en hypotheken

Maak een afspraak met Van Dreumel Financieel Advies. Privé of zakelijk »